19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Και στα Χανιά υποστελεχωμένος ο ΕΦΚΑ – Τι αναφέρει σε επιστολη του προς τον Υπουργό Εργασίας το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο

Ημερομηνία:

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, το Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Ν. Χανίων αναφέρεται στην υποστελέχωση του ΕΦΚΑ στα Χανιά.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Κύριε Υπουργέ,

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε οι Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Χανίων είναι υποστελεχωμένες μετά την συνταξιοδότηση δεκάδων Υπαλλήλων χωρίς να υπάρχει καμιά αναπλήρωση, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία τους παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των εναπομεινάντων να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους και να φέρουν σε πέρας τον τεράστιο όγκο των εργασιών και κύρια την έκδοση των αποφάσεων κύριων και επικουρικών συντάξεων, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχείς καταγγελίες των ενδιαφερoμένων για τις μεγάλες καθυστερήσεις στην έκδοση των αποφάσεων που φτάνουν στα 2, ακόμη και στα 3 χρόνια !!

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο το 2022 να παρατηρείται τόση μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση των αποφάσεων, γεγονός που οδηγεί τους ενδιαφερόμενους στην απόγνωση, αφού στη μεγάλη πλειοψηφία τους δεν έχουν άλλους πόρους για να ζήσουν και περιμένουν τη σύνταξη που με τόσο κόπο και ιδρώτα κατάφεραν να θεμελιώσουν.

Γι΄ αυτό Κύριε Υπουργέ,

ΖΗΤΑΜΕ την άμεση στελέχωση των Υπηρεσιών ΕΦΚΑ του Νομού Χανίων με το απαραίτητο προσωπικό, σύμφωνα με τις αποχωρήσεις και τις προβλεπόμενες οργανικές θέσεις, προκειμένου να λειτουργήσουν απρόσκοπτα για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων και για να σταματήσει επιτέλους η μεγάλη ταλαιπωρία όλων όσων έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες του Οργανισμού.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...