Και τρίτη βουλευτής αποχώρησε από το ΜεΡΑ25

Κανένα σχόλιο

Άλλη μία βουλευτής του ΜεΡΑ25, η Φωτεινή Μπακαδήμα, εγκατέλειψε την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Η βουλευτής Πειραιά έστειλε επιστολή ανεξαρτητοποίησης στο προεδρείο της Βουλής, ενώ την εξέλιξη γνωστοποίησε το ίδιο το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη με μία λιτή ανακοίνωση του:

«Την ώρα που το ΜεΡΑ25 δέχεται την ολομέτωπη επίθεση των ολιγαρχών, τους οποίους καταγγέλει ονομαστικά μέσα κι έξω από τη Βουλή, η Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλεύτρια Πειραιά, επέλεξε να απέχει από τις μάχες. Όλες και όλοι κρίνονται».

"Sponsored links"

Η Φωτεινή Μπακαδήμα ήταν μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλλεγγύης του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια στις ευρωεκλογές του 2019.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εξελέγη βουλευτής στη Β’ Πειραιώς.

Με τη νέα εξέλιξη, το ΜεΡΑ25 μένει με έξι βουλευτές. Για να απωλέσει τη δυνατότητα να έχει κοινοβουλευτική ομάδα, πρέπει η δύναμη του να πέσει κάτω από πέντε βουλευτές.

Πρόκειται για την τρίτη αποχώρηση, μετά την Κωνσταντίνα Αδάμου (πέρυσι) και Αγγελική Αδαμοπούλου (την άνοιξη).

Από το κομμα είχε αποχωρήσει – με αιχμές – και η πρώτη επιλαχούσα στην Α΄ Αθηνών, Μαρία Μποτονάκη, η οποία θα έπαιρνε την έδρα της Αγγελικής Αδαμοπούλου, αν η τελευταία παραιτούνταν.

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live