Κακά νέα: Aναστέλλει την λειτουργία της η παιδοψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ

Κανένα σχόλιο

Aναστέλλει από σήμερα Σάββατο (11/3) την λειτουργία της η παιδοψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ λόγω έλλειψης προσωπικού όπως δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη και στο ekriti.gr, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα Δημήτρης Βρύσαλης.

Η υποστελέχωση έχει οδηγήσει το εν λόγω τμήμα του νοσοκομείου  σε αναστολή αφού οι δύο γιατροί που έχουν απομείνει δεν μπορούν να καλύψουν τις παιδοψυχιατρικές ανάγκες σε επείγοντα περιστατικά.

Όπως είχε αναφέρει και παλαιότερα, η διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά την παραίτηση ενός εκ των τριών παιδοψυχιάτρων, λόγω της εντατικοποίησης της εργασίας και της υποβάθμισης της κλινικής, οι δύο εναπομείναντες κάνουν από 15 εφημερίες, χωρίς, μάλιστα, να πληρώνονται για το σύνολό τους.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live