Καλή στράτα να ‘χεις Χαράλαμπε

Κανένα σχόλιο

Γνώρισα τον Χαράλαμπο Γεωργιλά από μικρό στην αυλή τους όταν συζητούσαμε με τον αείμνηστο πατέρα του για τις εξελίξεις εκείνης της ωραίας και ελπιδοφόρας εποχής

Πέρασαν τα χρόνια, ο Χαράλαμπος έγινε γιατρός. Ενθυμούμενος τις παιδικές αναμνήσεις του με πλησίασε. Ξανασμίξαμε στον τελευταίο αποχαιρετισμό του πατέρα του.

Δεν περίμενα ποτέ αυτός ο ζωντανός άνθρωπος να μάς αφήσει έτσι πρόωρα. Ομολογουμένως το σοκ που δεχτήκαμε, εγώ και η σύζυγός μου, ήταν μεγάλο.

"Sponsored links"

Ο Χαράλαμπος βοηθούσε πολύ κόσμο και με τις άριστες ιατρικές συμβουλές του και κατευθύνσεις στην κυριολεξία έσωζε ανθρώπους.

Γνώρισα τον Χαράλαμπο Γεωργιλά ως άνθρωπο και επιστήμονα και ένοιωσα την ζεστασιά και την ασφάλεια που ενέπνεε με το συγκινητικό ενδιαφέρον του.

Η λύπη μας για το ξαφνικό φευγιό του είναι μεγάλη.

Σε αποχαιρετούμε, εγώ και η Άννα, με θλίψη. Σε εκτιμούσαμε για την ζεστασιά της ψυχής σου και για την επιστημονική σου κατάρτιση.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην σύζυγο και τον γιό σου.

Καλή στράτα να ‘χεις Χαράλαμπε

Νίκος Αγγελάκης

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live