Καλλιεργούμε, σπέρνουμε Λινάρι για τους επερχόμενους, αλλά και για την ίδια τη Γη

Κανένα σχόλιο

Η ομάδα της Αποστολής Πηνελόπη Gandhi-ΠτΟ μαζί με τους μαθητές και γονείς από διάφορα χωριά της γύρω περιοχής, τους δασκάλους του νηπιαγωγείου Κυριάννας, εκπαιδευτικούς από τους τέσσερις νομούς της Μεγαλονήσου, έσπειραν το Λινάρι της χρονιάς, στο ιστορικό χωριό της Κυριάννας, τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020.

Όπωες αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

Ο ευλογημένος αυτός σπόρος, θα μεταφέρει αγνή την ενέργεια από τα χέρια των παιδιών στην ιερή Κρητική γη, εκεί όπου με την ευκρασία της γης, θα καρποφορήσει για να γίνει φυσικό, λευκό υφαντό πανί, που θα αγκαλιάσει ζεστά και θα φωτίσει το δρόμο.

"Sponsored links"

Θα γίνει οδηγία, για αυτάρκεια και προσευχή στο άμεσο μέλλον.

Ότι δηλαδή έπρατταν οι γεννήτορες μας, ήξεραν ότι κάποια στιγμή θα πεθάνουν, έσκαβαν όμως τη γη για τους επερχόμενους, αλλά ίσως και για τη γη την ίδια.

Δείτε φωτογραφίες:

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live