“Καλό ταξίδι σύντροφε”: To Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Χανίων για το θάνατο του Γιώργου Μανουσέλη

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα και το ΣΕΚ Χανίων με την οποία αναφέρεται στην προσφορά του Γιώργου Μανουσέλη, αλλά και το συνεχές παρόν του στις λαϊκές κινητοποιήσεις:

Έφυγε ξαφνικά σήμερα από τη ζωή ο αγαπητός μας σύντροφος και φίλος Γιώργος Μανουσέλης. Νεότατος και με πλούσια κοινωνική δράση.

Ενταγμένος στον αγώνα για την αλλαγή της κοινωνίας μέσα από τις γραμμές της επαναστατικής αριστεράς, από τα πρώτα του φοιτητικά χρόνια, στην Πάντειο, στη δεκαετία του ‘90.

"Sponsored links"

Αγωνιστής της ζωής και της ανθρωπιάς. Ως προϊστάμενος της ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά αγωνίστηκε, μέχρι και την τελευταία μέρα, γι’ αυτούς που τον είχαν ανάγκη. Έτρεχε να καλύψει το κενό που η ανύπαρκτη κρατική μέριμνα στην Ελλάδα των μνημονίων αρνείται να καλύψει για τα παιδιά με αναπηρία.

Τον θυμόμαστε να δίνει το παρόν στα μεγάλα αντιπολεμικά συλλαλητήρια, στις οργισμένες διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, στις αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές διαδηλώσεις, μέχρι και στις τελευταίες απεργιακές κινητοποιήσεις του περασμένου Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου.

Η μνήμη του πάντα θα μας συντροφεύει, εκεί κάτω στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και θα μας βρίσκει πιο αποφασισμένους για να αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο.

Στη Μάγκυ και στο Σπύρο, σε όλους τους δικούς του ανθρώπους, τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι σύντροφε!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live