Καμαρώστε τους !!!

Κανένα σχόλιο

Του Αντώνη Χαρχαλάκη

Στον «Αγώνα» της 19ης Σεπτέμβρη και στη σελίδα 19 διάβασα τη λίστα με τα ονόματα κάποιων που υποστηρίζουν αναφανδόν τη «Χρυσή Αυγή». Χωρίς να ντρέπονται καν, «έβγαλαν τη μούρη τους από το ντορβά» κατά τη λαϊκή έκφραση ! Κι αυτό γιατί ξέρουν καλά πως ο λαουτζίκος είναι κατά παράδοσιν επιλήσμων  του πολιτικού του καθήκοντος ! Μιλάμε για δηλώσεις αυτών των «κυρίων» στο φόντο των γεγονότων που άφησαν πίσω τους έναν νεκρό ! Και μιλάμε για τον πρώτο νεκρό, γιατί θα ακολουθήσει η «Νύχτα των κρυστάλλων» που έζησε η Γερμανία (και η Ευρώπη) του Μεσοπολέμου.

Τα ερωτήματα είναι πολλά επί τη ευκαιρία, αλλά έχουμε και τις απαντήσεις:

"Sponsored links"

1) Γιατί φτάσαμε ως χώρα, εδώ που φτάσαμε; Απάντηση: Όσο πιο μεγάλο είναι το ποσοστό του κέρδους των ολίγων, τόσο περισσότερο μετατρέπεται η κοινωνία μας σε μπουρδέλο !

2)Γιατί οι πολιτικοί (μας) αβαντάρουν στα φανερά τη «Χρυσή Αυγή» και τους μαχαιροβγάλτες της; Απάντηση: Γιατί δεν φοβούνται μήπως χάσουν σε δημοτικότητα από έναν λαό διαβρωμένο από τα κέντρα εξουσίας !

3)Ο νεκρός ή οι (μέλλοντες) νεκροί, υπολείπονται σε βάρος της αξίας της ανθρώπινης ζωής; Απάντηση: Δυστυχώς έτσι είναι, κι αυτό μας ανάγει στην πρακτική των πολέμων, παγκοσμίων – τοπικών.

Όμως ας δούμε τα ονόματα που κρατούν τσίλιες και αβάντα στους φονιάδες, για δύο λόγους: Για να τους δώσουν αέρα από τη μια και για να σπείρουν τον τρόμο στο πόπολο από την άλλη !! Ανεξαρτήτως αν κάποια μερίδα απ’ αυτό, το δύστυχο τυγχάνει να είναι ψηφοφόροι ή θαυμαστές αυτής της πολιτικής μαφίας !

Έχουμε και λέμε το λοιπόν: ωραία εξίσωση σε Γιώργο μας Τράγκα: «Αν η ΧΑ είναι είδος συνταγματικού τόξου, τότε 1 εκατομμύριο άνθρωποι είναι εκτός συνταγματικού τόμου» !  Θαυμάστε τον ! Έπεται η … μεγάλη κυρία της πολιτικής παλαιοντολογίας η Ντόρα. Τι να πούμε γι’ αυτό το λαμπρό αστέρι; Κι ένα… κρυφό ταλέντο, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Γιατί όχι μια σοβαρότερη ΧΑ, να τη δεχτούμε να υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία;». Μάγος είσαι ρε Μπάμπη; Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ! Πιο ειλικρινής ο Παναγ. Ψωμιάδης αποφαίνεται πως «ΝΔ και ΧΑ, είναι αδελφά κόμματα» ! τώρα μας… φώτισες Πάνο !

Έπεται ο κραυγαλέος φασίστας Στεφ. Κασιμάτης: «Όσοι πιστεύουμε στη Δημοκρατία…» δεν προχωρώ γατί έχω πνιγεί στα γέλια ! έπεται ο γνωστός και μη εξαιρετέος Βύρων Πολύδωρας, που προτείνει  συνεργασία με τη Χ.Α. και την ευχαριστεί από καρδιάς, σοβαρολογώντας πως « Η Χ.Α. δεν είναι απειλή για τη Δημοκρατία» ! Ποια Δημοκρατία Βυρωνάκο; Εννοείς τη Νέα Δημοκρατία; Κάτι μας είπες τώρα ! Σε πρόλαβε ο κολλητός σας Παν. Ψωμιάδης ! Περισσότεροι λακωνικοί οι μίστερ Λοβερντί (Λοβέρδος) : «Η Χ.Α. είναι αυθεντικό κίνημα». Πόσο προδίδεις την πρώην πολιτική σου ταυτότητα !! «Τα… αντίθετα έλκονται»… Πιο λακωνικός ο Πρεντεντέρης: «Χρυσή ευκαιρία η ΧΑ» ! Ιδού ο ενημερωτής σου ποπολιάρικη μάζα !

Εκείνοι που καταπλήσσουν είναι του «καλλιτεχνικού» χώρου: Γιάννης Πλούταρχος, για να επιβιώσει σ’ ένα χώρο διαγκωνισμού των μουσικών ταλέντων, ή … κρυφό ταλέντο; Αμ εκείνος ο Βυζαντινοτραφής παρακοιμώμενος της εκκλησίας, ο Πέτρος Γαϊτάνος; Που του αρέσει λέει, ο τσαμπουκάς της Χ.Α. !! Καμαρώστε τον εκκλησιαστικοί κύκλοι ! Δε φοβάστε μήπως σας… εκθέσει;

Γενικά, αγαπητοί μου αναγνώστες, καμαρώστε τους !!! Ένας κι ένας διαλεκτοί, για μια κοινωνία… μπουρδέλο ! Που θα μπορούσε να μην είναι τέτοια…

Τι τρέμετε βρε φασιστικά λαμόγια, της μπουρδελοκατάστασης, στην οποία φέρατε την κοινωνία μας; Γα τα νιτερέσα σας και την … ελευθερία σας να χέζετε στους δημοκρατικούς  (τους αστικής έστω ) θεσμούς της κοινωνίας μας; Είστε πιο ποταποί, πιο αναίσχυντοι, πιο δύσμορφοι από τους πατριώτες σας ! Και ο λαός δεν θα γλυτώσει παρά μόνον όταν σας ξαποστείλει στο πυρ το εξώτερον,  τω ητοιμασμένω υπό των Δαιμονικών δυνάμεων του Κέρδους και της Αρπαχτής !

"Sponsored links"

Ποντάρετε στα πτυχία σας; Στο λάιφ – στάιλ σας; Που τα πήρατε  από τα «Σχολειά της προδοσίας»; Δώστε τα για περιτύλιγμα σαρδελών !. Για να μην πω τίποτε πιο αηδές: Σκούπισμα των πρωκτών μετά την αφόδευση… τόσο αξίζουν, αξία που την παίρνουν από τους κατόχους των…

Ου να μου χαθείτε επίστρατοι του Σκότους και της Ανωμαλίας !!! Μεταφορείς νεκρών προς το νεκροταφείον του ελληνικού έθνους για το οποίο δεν δικαιούστε να ομιλείτε !!!

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live