Καρφί Καρχιμάκη σε Βενιζέλο: Οι κυβερνώντες ευτυχώς δεν έχουν Βενιζέλο

Κανένα σχόλιο

Με μια αιχμηρή παρέμβαση ο Μιχάλης Καρχιμάκης αναφέρεται στον Ευάγγελο Βενιζέλο και παραπέμπει στο δημοψήφισμα του Γιώργου Παπανδρέου και τον ρόλο του σημερινού προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην ευρωπαϊκή σύνοδο της Νίκαιας.

Όπως αποκάλυψαν οι Financial Times ο Βενιζέλος είχε δεχθεί εντολή του Μπαρόζο να χτυπήσει τον Γιώργο Παπανδρέου και να ανατρέψει την κυβέρνηση αλλάζοντας τη θέση του για το δημοψήφισμα.

Δείτε τη δήλωση του κ.Καρχιμάκη:

"Sponsored links"

Μη θλίβεστε και μη φοβάστε για την διεξαγωγή ενός ενδεχόμενου δημοψηφίσματος.

Ίσως οι κυβερνώντες να ειναι σίγουροι,οτι δεν έχουν Βενιζέλους μέσα στο κόμμα τους.

Χωρίς να χαριζόμαστε και σε όλους εκείνους που το επιδιώκουν και το υπερασπ;iζονται κατά περίπτωση και αλα κάρτ.

koutipandoras.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live