Καρχιμάκης κατά Βενιζέλου: «Οι Κάννες είναι το φάντασμα που θα σε κυνηγά μέσα από την συνείδηση του δημοκρατικού κόσμου»

Κανένα σχόλιο

Σφοδρή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε με σχόλιο του ο Μιχάλης Καρχιμάκης, με αφορμή τη χθεσινή ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή και την κριτική του κατά του Γιώργου Παπανδρέου, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως τον Ευάγγελο Βενιζέλο θα τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή το «φάντασμα» των Καννών.

Αναλυτικά το σχόλιο του Μιχάλη Καρχιμάκη:

“Ο Κ.Βενιζέλος μίλησε στην βουλή για τον «επισκέπτη» του Μαξίμου, υπονοώντας τον Παπανδρέου και για τις Κάννες της δικής του εκδοχής.

"Sponsored links"

Επισκέπτης, κ.Βενιζέλο στο ΠΑΣΟΚ δυστυχώς, υπήρξατε εσείς, όταν σας φιλοξενήσαμε το 1989, από το ΚΟΔΗΣΟ και στη συνέχεια η άμετρη  φιλοδοξία σας, μας διέλυσε.

Φταίμε βεβαίως, γιατί δεν σου δείξαμε τον δρόμο της επιστροφής, από εκεί που μας ήλθες και πρόλαβες δυστυχώς μέσα από την ακατάσχετη φιλοδοξία σου να μας διαλύσεις .

Όσον αφορά τις Κάννες,γνωρίζουμε οι πάντες το σύμπλεγμα:

Είναι το φάντασμα που θα σε ακολουθεί σε όλη σου την ζωή, μέσα από τη συνείδηση του δημοκρατικού κόσμου, ότι υπονόμευσες, μεθοδεύοντας με συστηματικό τρόπο την πιο καλοστημένη, θεσμική εκτροπή της μεταπολίτευσης, ανατρέποντας με την παρέα σου τον εκλεγμένο πρωθυπουργό του 44% και υπονομεύοντας ταυτόχρονα και την χώρα και τον πολιτικό μας χώρο.

Αλλιώς θα ήταν κ. αποχωρούντα πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ , αν τελικά αποχωρήσεις και δεν τους παραπλανείς όλους, αν τελικά εκλογές γινόταν το 2013 ολοκληρώνοντας την τετραετία η κυβέρνηση Παπανδρέου και για τον δημοκρατικό χώρο και για την χώρα .

Δυστυχώς τα διέλυσες όλα, με γνώμονα μόνο τον εαυτό σου”.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live