«Κατέχομε φωτογραφικό υλικό…»: To Mέτωπο Νοσοκομειακών Γιατρών για την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ρεθύμνης

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση Μετώπου Νοσοκομειακών Γιατρών:

Φαίνεται ότι κάποιοι ζήλεψαν τη «δόξα» του Μανιαδάκη και της έκδοσης πιστοποιητικού κοινωνικών φρονημάτων!

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η αναφορά (με μορφή υστερόγραφου) στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ρεθύμνης, δηλαδή της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, προς τρεις γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου:

"Sponsored links"

«Υ.Γ : Κατέχομε (…) φωτογραφικό υλικό τριών (3) εκ των υπό παραίτηση ιατρών, παρισταμένων σε προεκλογική εκδήλωση του έτους 2019 του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης…»

Αν κάποιος δεν ήξερε ότι εκδόθηκε την 22η Ιανουαρίου 2021, θα μπορούσε να θεωρήσει ότι γράφτηκε μισό αιώνα πριν και παραπάνω. Και όχι στις μέρες μας, που:

  • Η πολιτική ή/και συνδικαλιστική δράση ιατρών του ΕΣΥ δεν αποτελεί ψόγο, ούτε πειθαρχικό ή άλλο παράπτωμα.
  • Δεν απαγορεύεται η συμμετοχή ιατρών ΕΣΥ σε προεκλογικές συγκεντρώσεις κομμάτων.
  • Δεν είναι δυνατόν η παρουσία σε προεκλογική συγκέντρωση κόμματος, να αφαιρεί από οποιονδήποτε το δικαίωμα στην κριτική, στην κινητοποίηση και στον αγώνα.

Μπορούμε ν΄ αναρωτηθούμε σκωπτικά αν το ρετσινόλαδο θα συμπεριληφθεί στον κατάλογο συνταγογραφούμενων σκευασμάτων, και να το προσπεράσουμε. Όμως, όχι!

Ως εδώ! Μάλλον μετά την ανασύσταση του «Σπουδαστικού της Ασφάλειας», κάποιοι ονειρεύονται και την σύσταση ειδικού «Ιατρικού της Ασφάλειας» που θα εγκαλεί ή θα καλεί κατά περίπτωση τους ιατρούς του ΕΣΥ «διά υπόθεσιν τους».

Καλούμε την ΟΕΝΓΕ, τις Ενώσεις Γιατρών, τους Ιατρικούς Συλλόγους να εκδηλώσουν την καταδίκη τους στην πρωτοφανή ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ρεθύμνης.

Καλούμε την ΑΔΕΔΥ, και τις λοιπές συνδικαλιστικές οργανώσεις να καταδικάσουν απερίφραστα.

Καλούμε όλα τα κόμματα να τοποθετηθούν άμεσα και με σαφήνεια, αν επιδοκιμάζουν τέτοιες πρακτικές.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες ν΄ αναλογιστούν το δρόμο που κάποιοι πορεύονται.

Ως εδώ!

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις