Καταδικάζουν οι επιτροπές τουριστικής ανάπτυξης των δήμων του Ρεθύμνου την επίθεση σε βάρος των Γερμανών τουριστών

Κανένα σχόλιο

Οι Επιτροπές Τουριστικής Ανάπτυξης Νομού Ρεθύμνης καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο κάθε μορφής βία απέναντι στην ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια είτε αυτή αφορά κατοίκους είτε επισκέπτες κάθε ηλικίας, ιδιότητας και προσωπικότητας.

Σε σχετική ανακόινωση τους αναφέρουν:

«Παρακολουθώντας από την πρώτη στιγμή τα γεγονότα και συμπαραστεκόμενοι με κάθε τρόπο στην οικογένεια Featherstone, πληροφορηθήκαμε ότι η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης και, ως εκ τούτου, προχωράμε στην παρακάτω ανακοίνωση.

"Sponsored links"

Με δεδομένο ότι η ενδοχώρα του Ρεθύμνου αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό εξαιρετικής ομορφιάς, ο οποίος «ζωντανεύει» ακόμα περισσότερο χάρη στους χιλιάδες επισκέπτες που κατακλύζουν τα χωριά και τους οικισμούς μας, θεωρούμε απαράδεκτο μεμονωμένα γεγονότα από μια συγκεκριμένη μειοψηφία ανθρώπων, να σπιλώνουν και να εκθέτουν τόσο κοινωνίες όσο και ένα ολόκληρο νησί, καλλιεργώντας φόβο, καχυποψία και αμφιβολίες στην παγκόσμια οικογένεια του Τουρισμού.

Επιθυμούμε να διαβεβαιώσουμε τους επισκέπτες της Κρήτης, οι οποίοι από την Αρχαιότητα ήδη θεωρούνταν ιερά πρόσωπα, ότι, αναγνωρίζοντας κάθε ευθύνη, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου τέτοιου είδους φαινόμενα να αντιμετωπιστούν και να εξαλειφθούν εντελώς στο άμεσο μέλλον, δίνοντας τη θέση τους στις αξίες του πολιτισμού, της ανθρωπιάς και της φιλοξενίας, οι οποίες και διέπουν τη συντριπτική πλειοψηφία των κοινωνιών της ενδοχώρας μας.»

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live