Καταστροφή κατασχεθέντων προϊόντων από τη Δ/νση Δημοτικής Αστυνομίας Χανίων

Κανένα σχόλιο

Καταστροφή κατασχεθέντων προϊόντων θα πραγματοποιήσει η Δ/νση Δημοτικής  Αστυνομίας Χανίων σημερα Τετάρτη  11 Σεπτεμβρίου στις 10:00π.μ. Η κατάσχεση των προϊόντων που θα καταστραφούν έχει γίνει από την Δημοτική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα  και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και αφορά προϊόντα από παράνομους μικροπωλητές, οι οποίοι δεν διέθεταν την σχετική άδεια καθώς και απομιμήσεις  επώνυμων προϊόντων γνωστής εταιρείας.

Η καταστροφή θα γίνει με σύνθλιψη σε απορριμματοφόρο του Δήμου Χανίων στην οδό Κριάρη 40, (Μέγαρο Πάνθεον) παρουσία εξουσιοδοτημένου μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου και Τμηματάρχη του Τμήματος Ελέγχου Επιχειρήσεων και Επιτηδευμάτων  της Δ/νσης  Δημοτικής Αστυνομίας

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live