Κινητοποίηση πρωτοβάθμιων σωματείων Χανίων στη ΔΕΗ για την ακρίβεια στο ηλεκτρικό ρεύμα – Ποια ήταν τα αιτήματά τους – Μηχανοκίνητη πορεία τη Δευτέρα | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Tα Πρωτοβάθμια Σωματεία του Νομού Χανίων που υπογράφουν την ανακοίνωση που ακολουθεί πραγματοποίησαν παρέμβαση στο υποκατάστημα της ΔΕΗ, χθές Παρασκευή 1η Απριλίου, για τα ζητήματα της ακρίβειας στο ηλεκτρικό ρεύμα για τα λαϊκά νοικοκυριά, σε συνέχεια των αγωνιστικών πρωτοβουλιών που μπήκαν από τα σωματεία έπειτα από την επιτυχημένη σύσκεψη της προηγούμενης Δευτέρας 28 Μαρτίου.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Δεν ανεχόμαστε να πληρώνουμε την ακρίβεια, αποτέλεσμα των στρατηγικών επιλογών του μεγάλου κεφαλαίου και των πολιτικών των κυβερνήσεων του, αλλά και αποτέλεσμα του εντεινόμενου ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία, στον οποίο η χώρα μας μπλέκεται όλο και πιο ενεργά.

"Sponsored links"

Στην παρέμβαση ακολούθησε συνάντηση με την διοίκηση του τοπικού υποκαταστήματος της ΔΕΗ, όπου απαιτήσαμε:

  • Μείωση της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας
  • Κατάργηση του Φ.Π.Α στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης
  • Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ
  • Γενναία μείωση των δημοτικών τελών
  • Κατάργηση των φόρων στα καύσιμα

Κλιμακώνουμε τη δράση μας με μηχανοκίνητη πορεία τη Δευτέρα 4 του Απρίλη στις 6μμ στην Πλατεία της Αγοράς, για την προπαγάνδιση για την επιτυχία της απεργίας.

Καλούμε όλο το Χανιώτικο λαό να συμμετάσχει και να πάρει στα χέρια του την επιτυχία της Πανελλαδικής Πανεργατικής Απεργίας στις 6 του Απρίλη στις 11πμ στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Τα Σωματεία:

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Σωματείο Οικοδόμων

"Sponsored links"

Σωματείο Επισιτισμού

Σωματείο Τροφίμων και Ποτών

Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ

Παράρτημα Χανίων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

Παράρτημα Χανίων Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών συλλόγων Ν. Χανίων

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live