Κινητοποιήσεις δικαστικών υπαλλήλων στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι διεκδικούν κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων με την άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, καλύτερες συνθήκες εργασίας, αναβάθμιση των αποδοχών τους.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων σημειώνει ότι κήρυξε επαναλαμβανόμενες τρίωρες διακοπές εργασιών τις ώρες από 12 έως 3 το μεσημέρι, στις παρακάτω ημερομηνίες: Τρίτη 6 και Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, Τρίτη 20 και Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live