ΚΚΕ (μ-λ) Χανίων: Με τη γραμμή της αντίστασης – της διεκδίκησης στην προοπτική της επανάστασης και του σοσιαλισμού

Κανένα σχόλιο

Η κ.ο. Χανίων του ΚΚΕ(μ-λ) απευθύνει κάλεσμα σε κάθε αγωνιστή του αριστερού κομμουνιστικού κινήματος της πόλης, σε κάθε δημοκράτη και άνθρωπο της δουλειάς και του μόχθου, στην εκδήλωση – συζήτηση την Παρασκευή 3 Απρίλη στις 7.30μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, που γίνεται στο πλαίσιο κύκλου εκδηλώσεων πανελλαδικά, ενόψει της 8ης συνδιάσκεψης της οργάνωσης.

Το ΚΚΕ(μ-λ) προχωρά στην 8η συνδιάσκεψη το τριήμερο 24-25-26 Απρίλη με σύνθημα «να χαράξουμε το δικό μας δρόμο για την ανασυγκρότηση του εργατικού επαναστατικού κινήματος». Το ΚΚΕ(μ-λ) ποτέ δεν υπέκυψε στις αυταπάτες των εύκολων δρόμων που δεκαετίες τώρα καλλιεργούνται απ’ όλο το φάσμα της ρεφορμιστικής αριστεράς. Ούτε τώρα περιμένει την κατάρρευση των αυταπατών που έσπειρε ο ΣΥΡΙΖΑ, για να δικαιωθεί για άλλη μια φορά.

Συμβάλλοντας συστηματικά στην αποκάλυψη της βάρβαρης φύσης του καπιταλιστικού – ιμπεριαλιστικού συστήματος, στηρίζει μ’ όλες του τις δυνάμεις και με την αντίληψη της κοινής δράσης, τις αντιστάσεις και το δίκιο του κόσμου της δουλειάς. Μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία πασχίζει επίμονα να υπηρετήσει την ανάγκη συγκρότησης των λαϊκών δυνάμεων προκειμένου να μπορούν να πετυχαίνουν νίκες στην αναμέτρησή τους με τις δυνάμεις του συστήματος στο σήμερα αλλά και για να γίνει ξανά ορατή και ρεαλιστική η προοπτική της κοινωνικής απελευθέρωσης.

"Sponsored links"

Να γιατί το ΚΚΕ(μ-λ) παρότι έχει επίγνωση των συσχετισμών επιμένει στην ανάγκη να σπάσει ο λαός τις αλυσίδες της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης, να γιατί επιμένει στον ιστορικό ρόλο της εργατικής τάξης. Εμπιστεύεται τη λαϊκή πάλη και παρά το ζόφο και τους υπαρκτούς κινδύνους που ζουν οι λαοί, θέλει μέσα και από την 8η συνδιάσκεψη να στείλει μήνυμα επαναστατικής αισιοδοξίας στις πρωτοπόρες δυνάμεις του λαού και της νεολαίας και να καλέσει σε νέους αγώνες…

Η εργατική τάξη, ο κόσμος της δουλειάς και η νεολαία μπορούν και πρέπει μέσα από την πάλη να χαράξουμε το δικό μας δρόμο. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει!

Την εισήγηση στην εκδήλωση θα κάνει το στέλεχος του ΚΚΕ(μ-λ) Πάνος Φωτόπουλος.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live