20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κορονοϊος: “Οι πλούσιοι θεραπεύονται στην Τουρκία, οι άλλοι πεθαίνουμε στην Αλβανία”

Ημερομηνία:

Ταξικός πόλεμος στην Αλβανία. Οι έχοντες καταφεύγουν σε πολυτελή νοσοκομεία της Τουρκίας για να θεραπευτούν και οι μη έχοντες πεθαίνουν στο κατεστραμμένο σύστημα υγείας της χώρας.

Σάλος έχει προκληθεί στην Αλβανία από δημοσιεύματα, που όλο και πληθαίνουν, σχετικά με πολίτες της χώρας, οι οποίοι καταφεύγουν στην Τουρκία για να θεραπευτούν από τον κορονοϊό, ξοδεύοντας για τον σκοπό αυτό, μεγάλα ποσά.

Τον δρόμο αυτό φαίνεται πως έχουν ακολουθήσει εκατοντάδες Αλβανοί, όπως αναφέρει η Albanian Daily News ενώ η Πολιτική Αεροπορία της χώρας δήλωσε στο BIRN ότι μέχρι τις 18 Νοεμβρίου είχαν γίνει 565 “ιατρικές πτήσεις” από τον Διεθνή Αερολιμένα των Τιράνων, με τις περισσότερες εξ αυτών να ήταν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

news247.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ