Κορωνοϊός: Η Εκκλησία εξέδωσε φυλλάδιο για τα εμβόλια – Δεν περιέχουν τσιπάκι ή κύτταρα από έμβρυα

Κανένα σχόλιο

Προσπάθεια να διαλύσει πολλούς από τους «μύθους» που συνοδεύουν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού κάνει η εκκλησία.

Έτσι, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πιστών, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος (ΔΙΣ) της Εκκλησίας της Ελλάδας προωθεί στους ναούς της χώρας φυλλάδιο με πληροφορίες -σε μορφή ερωταποκρίσεων- σχετικά με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, προκειμένου να πείσει τους πιστούς να εμβολιαστούν.

Απευθυνόμενο «προς το λαό», το φυλλάδιο της Εκκλησίας της Ελλάδος επιγράφεται «οι χριστιανοί μας ρωτούν για το εμβόλιο και οι γιατροί μας απαντούν», με στόχο να καταπέσουν μύθοι και θεωρίες συνωμοσίας για τα εμβόλια που δηλητηριάζουν τη δημόσια σφαίρα και ενισχύουν το αντιεμβολιαστικό κίνημα.

"Sponsored links"

Μεταξύ των «ερωτήσεων» που περιλαμβάνονται στο φυλλάδιο είναι και οι παρακάτω:

-Aν τα εμβόλια ενάντια στον κορονοϊό περιέχουν «εμβρυικά κύτταρα»,

-Aν μέσω αυτών επιτυγχάνεται ο «έλεγχος της προσωπικότητας» του ατόμου (τσιπάκι),

-Aν περιέχουν μαγνητισμό, νανοσωματίδια ή «τσιπάκι» ή

-Ποιες είναι οι διαφορές του εμβολίου mRNA από τα «παραδοσιακά εμβόλια».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live