Κορωνο-πρόστιμο και σε τουρίστα στο αεροδρόμιο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ήρθε για διακοπές … χωρίς το απαραίτητο χαρτί! Ο λόγος για τουρίστα που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο των Χανίων, έτοιμος να απολαύσει τις διακοπές του στην Κρήτη, όμως κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε την ειδική φόρμα PLF (Passenger Locator Form). Στον τουρίστα επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Πρόστιμο επιβλήθηκε και στον ιδιοκτήτη καφετέριας στο Ρέθυμνο, καθώς βρέθηκε να είναι σε λειτουργία πέραν του επιτρεπόμενου ωραρίου. Η υπέρβαση αυτή “κόστισε” 3.000 ευρώ!

Παράλληλα, χθες στην Κρήτη, επιβλήθηκαν 6 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας – 1 στα Χανιά, 2 στο Ρέθυμνο, 1 στο Ηράκλειο και 2 στο ΒΟΑΚ, καθώς και 13 πρόστιμα για μετακινήσεις – 11 στο Ηράκλειο και 2 στο Λασίθι.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live