Κοσμοσυρροή κατά την τελετη του Επιταφίου στη Μητρόπολη Χανίων | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Φέτος τα περιοριστικά μέτρα να έχουν φέρει μεγάλες αλλαγές ακόμα και στον τρόπο που τελούνται τα μυστήρια. Ο Επιτάφιος ξεκίνησε στις 9 το βράδυ, οι πιστοί που προσήλθαν στους ναούς ήταν λιγότεροι και τηρούσαν μέτρα προστασίας, όμως και πάλι παρουσιάστηκαν και φαινόμενα κοσμοσυρροής.

Στην Μητρόπολη Χανίων τα μέτρα που είχαν ληφθεί τηρήθηκαν πιστά. Εντός της εκκλησίας τηρήθηκαν αποστάσεις, τόσο μεταξύ των καθήμενων όσο και μεταξύ των όρθιων, στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι πιστοί φορούσαν μάσκες. Ο Επιτάφιος ξεκίνησε στις 9 το βράδυ και η πορεία του ήταν σύντομη, γύρω από τον ναό της Μητρόπολης.

Η μεγάλη μάζα των πολιτών πάντως είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο της Μητρόπολης και όταν ο Επιτάφιος έφτασε προ της εισόδου ο κοσμος συγκεντρώθηκε κοντά. Ο Επιτάφιος σταμάτησε έτσι ώστε οι πιστοί να περάσουν από κάτω του, όπως προστάζει το μυστήριο.

"Sponsored links"

Σε αυτό το σημείο παρατηρήθηκε έντονη κοσμοσυρροή.

Δείτε φωτογραφίες από τον Επιτάφιο:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις