Κουρουμπλής για πλειστηριασμούς: “Oύτε από τη Βουλή περνάει, ούτε η κυβέρνηση πρέπει με κανέναν τρόπο να το δεχτεί”

Κανένα σχόλιο
Για την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο, είπε πως υπάρχουν ευθύνες των αστυνομικών που βρέθηκαν μπροστά στη βιαιοπραγία και δεν επενέβησαν ως όφειλαν. Για το θέμα των δηλώσεων Φίλη, έκανε λόγο για υποκρισία καθώς γίνεται επίθεση σε υπουργό που είχε τη γενναιότητα να εκφράσει διαφορετική άποψη

“Oύτε από τη Βουλή περνάει, ούτε η κυβέρνηση πρέπει με κανέναν τρόπο να το δεχτεί” σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών και διοικητικής μεταρρύθμισης, Παναγιώτης Κουρουμπλής,σχετικα με τα όσα ζητά η τρόικα για τους πλειστηριασμούς και τις 100 δόσεις, μιλώντας στο Mega.

“Εγώ πιστεύω ότι ακόμα υπάρχουν ισοδύναμα που μπορούν να απαντήσουν σε τέτοιου είδους απαιτήσεις” τόνισε, προσθέτοντας ότι “δεν έχω πειστεί ως άνθρωπος ότι οι πλειστηριασμοί θα λύσουν το πρόβλημα”.

Για την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο, είπε πως υπάρχουν ευθύνες των αστυνομικών που βρέθηκαν μπροστά στη βιαιοπραγία και δεν επενέβησαν ως όφειλαν.

"Sponsored links"

“Οι άνθρωποι που ήταν εκεί από μεριάς της αστυνομίας και που όφειλαν να παρέμβουν και δεν παρενέβησαν έχουν βαρύτατη ευθύνη πλημμελούς άσκησης του καθήκοντός τους”, είπε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε ότι όπου υπάρχουν ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν και “η ηγεσία θα πρέπει να είναι πολύ αυστηρή” στέλνοντας σαφές μήνυμα στα σώματα ασφαλείας πως θα βρεθεί εκτός “όποιος νομίζει ότι σε αυτό το χώρο μπορεί να παίζει παιχνίδια”.

Ο κ. Κουρουμπλής καταδίκασε τον ξυλοδαρμό και τόνισε ότι έχουν ταυτοποιηθεί αρκετοί από τους δράστες.

Για το θέμα των δηλώσεων Φίλη, έκανε λόγο για υποκρισία καθώς γίνεται επίθεση σε υπουργό που είχε τη γενναιότητα να εκφράσει διαφορετική άποψη.

“Βρήκαμε ψευδεπίγραφο τρόπο να σηκώσουμε θέμα όταν το ελληνικό κράτος επί 60 χρόνια είχε θαμμένη την υπόθεση του ποντιακού ελληνισμού”, συμπλήρωσε.

news247.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις