Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε από την ΚΕΜ το αίτημά του για μεταγωγή στο Κορυδαλλό

Κανένα σχόλιο

Μετά το ΣτΕ το οποίο δήλωσε αναρμόδιο, την Πέμπτη και η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών (ΚΕΜ) απέρριψε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για μεταγωγή του από τον Δομοκό στις φυλακές Κορυδαλλού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την efsyn.gr, η ΚΕΜ στη συνεδρίασή της αποφάσισε να απορρίψει και τα δύο αιτήματα σχετικά με τη μεταγωγή του Δ. Κουφοντίνα -που διανύει την 63η ημέρα απεργίας πείνας– πίσω στον Κορυδαλλό.

Κατά συνέπεια είναι αυτονόητο και από το σκεπτικό της αρνητικής απόφασης, ότι δεν υπάρχουν περιθώρια στους συνηγόρους του να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, ενώ και το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής με το σκεπτικό ότι δεν έχει αρμοδιότητα.

"Sponsored links"

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής του ΜεΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης, δήλωσε ότι «όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν είναι τίποτε άλλο από το αποτέλεσμα της απόφασης του πρωθυπουργού να εργαλειοποιήσει με απαράδεκτο τρόπο την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενός βαρυποινίτη πλέον και όχι τρομοκράτη. Πρώην τρομοκράτη ναι, αμετανόητου αλλά σε τρεις μήνες κατοχυρώνει δικαίωμα να διεκδικήσει του έξοδό του. Είναι πια βαρυποινίτης φυλακισμένος».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live