Κούγιας για Τέμπη: Με ρουσφέτι πολιτικού η τοποθέτηση του σταθμάρχη

Κανένα σχόλιο

«Συγκεκριμένος πολιτικός παρενέβη για την τοποθέτηση του σταθμάρχη» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος στο δυστύχημα στα Τέμπη. Ο κ. Κούγιας έχει αναλάβει την εκπροσώπηση των οικογενειών των δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέλφης τους, που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι οι δύο οικογένειες από την Καλαμπάκα, δεν επιθυμούν να έχουν καμία δημόσια παρουσία. Όπως είπε, στο μυαλό τους είναι το πώς θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το γεγονός ότι τα τρία κορίτσια εξαϋλώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα και πώς θα μπορέσουν να κάνουν μία κηδεία. Και εάν αυτό δεν είναι δυνατό, θα ήθελαν να χτίσουν μια εκκλησία για τα κορίτσια.

Όπως σημείωσε ο κ. Κούγιας, οι νομικοί εκπρόσωποι των οικογενειών θα λάβουν το αντίγραφο της δικογραφίας, μετά την απολογία του βασικού κατηγορούμενου, του σταθμάρχη της Λάρισας, δηλαδή το πρωί του Σαββάτου. Ο γνωστός δικηγόρος εκτίμησε πως «ο αριθμός των κατηγορουμένων θα διερευνηθεί» και εξήγησε ότι, «όσοι θάνατοι υπάρχουν, θα υπάρχουν τόσες ποινές».

"Sponsored links"

Κούγιας: Με ρουσφέτι πολιτικού η τοποθέτηση του σταθμάρχη

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε, επικαλούμενος πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του, ότι «παρενέβη συγκεκριμένος πολιτικός» για να τοποθετηθεί στη θέση του σταθμάρχη ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Σε βάρος του σταθμάρχη, ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος καθώς και για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και σωματικές βλάβες κατά συρροή.

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live