Κρήτη – απάτη: 17.000 ευρώ έκαναν “φτερά” από τον τραπεζικό της λογαριασμό

Κανένα σχόλιο

Οι απάτες αποδεικνύονται μία καθημερινότητα στην Κρήτη, με πολίτες να οδηγούνται σε απόγνωση, βλέποντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να αδειάζουν.

Τελευταία περίπτωση, μία 38χρονη από το Ρέθυμνο, η οποία κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστος, απέκτησε, πρόσβαση στον τραπεζικό της λογαριασμό, και “σήκωσε” 17.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, τα χρήματά της μεταφέρθηκαν σε τράπεζα της Ιρλανδίας!

Το διαφορετικό στη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι ότι, σύμφωνα με την καταγγελία, οι απατεώνες δεν έστειλαν με κάποια πρόφαση, στο υποψήφιο θύμα κάποιο link, όπως γίνεται συνήθως, γεγονός που προβληματίζει τις αστυνομικές αρχές.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live