14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Κρήτη: Γυναίκα «έσπασε» στο ξύλο κοπέλα μπροστά σε κόσμο επειδή νόμιζε ότι φλέρταρε τον φίλο της!

Ημερομηνία:

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου όταν 21χρονη επιτέθηκε, όπως περιγράφεται, λυσσαλέα σε συνομήλική της, και μάλιστα μπροστά από τον χώρο εργασίας της, επειδή θεωρούσε εσφαλμένα ότι φλέρταρε τον σύντροφο της.

Η παθούσα ανυποψίαστη μόλις είχε σταθμεύσει το μηχανάκι της και ετοιμαζόταν να κατευθυνθεί στο μαγαζί που εργάζεται όταν δέχθηκε την πρώτη μπουνιά από την 21χρονη κατηγορούμενη. Η κοπέλα σχεδόν έχασε την ισορροπία της, αντιλαμβανόμενη όμως ότι κινδυνεύει, το έβαλε στα πόδια, καλώντας σε βοήθεια.

Η 21χρονη την καταδίωξε και συνέχισε να την χτυπάει με μανία. Συνάδελφοι της παθούσας και θαμώνες μπήκαν στη μέση προκειμένου να την προστατεύσουν. Στον τόπο του συμβάντος ήταν και ο φίλος της 21χρονης, το υποτιθέμενο …μήλο της έριδος, με την παθούσα να επιμένει ότι ουδέποτε υπήρξε από μέρους της η παραμικρή ερωτική προσέγγιση προς το πρόσωπο του.

Η υπόθεση εκδικάστηκε τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Η 21χρονη κάθισε στο εδώλιο με τις κατηγορίες της απλής σωματικής βλάβης, της απειλής και της κλοπής (κατηγορείται ότι άρπαξε το κινητό της παθούσας και το πέταξε), ενώ ο φίλος της με την κατηγορία της συνέργειας σε απλή σωματική βλάβη.

Η νεαρή παθούσα περιέγραψε στο δικαστήριο καρέ-καρέ το συμβάν, χαρακτήρισε ως επικίνδυνη την κατηγορούμενη, λέγοντας ότι έχει εμμονή μαζί της. Ανέφερε ότι περίπου 10-15 ημέρες πριν η 21χρονη άρχισε να την ενοχλεί στο Instagram και να την απειλεί. Είπε ακόμα ότι φοβάται για τη ζωή της και ζήτησε από το δικαστήριο την προστασία της και την παραδειγματική τιμωρία της. Η κατηγορούμενη κρίθηκε ένοχη, της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών με αναστολή υπό τον όρο να μην προσεγγίζει με κανένα τρόπο την παθούσα.

Ένοχος κρίθηκε και ο σύντροφος της, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με αναστολή, επίσης με τον όρο να μην προσεγγίζει την παθούσα. Την ικανοποίηση του για την απόφαση του δικαστηρίου εξέφρασε ο δικηγόρος της νεαρής παθούσας, Ελευθέριος Κάρτσωνας, ο οποίος την χαρακτήρισε υποδειγματική.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...