24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Κρήτη: Ετοιμαζόταν να παντρευτεί ο 33χρονος που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα – Είχαν χάσει κι άλλο παιδί οι γονείς του

Ημερομηνία:

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 33χρονου Μανώλη Κριτσωτάκη, ο οποίος σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα την Κυριακή της Αποκριάς, στις εκδηλώσεις που έγιναν για το Καρναβάλι στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

Σύμφωνα με το neakriti, αυτό είναι το δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια του άτυχου άνδρα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος είχε χάσει και την αδερφή του η οποία αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 33χρονος ιδιοκτήτης φούρνου ετοιμαζόταν να παντρευτεί στο άμεσο μέλλον.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 33χρονος μαζί με την παρέα του είχε πυροδοτήσει περίπου 20 ναυτικές φωτοβολίδες, όταν ξαφνικά μία από αυτές έσκασε πάνω του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, με τα σωθικά του να καίγονται από την φωτοβολίδα, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς κατέληξε.

Οι δύο φίλοι του 33χρονου, που φέρονται να είχαν προμηθευτεί τις φωτοβολίδες, οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του εισαγγελέα. Και οι δύο ανέφεραν πως τις συγκεκριμένες φωτοβολίδες, οι οποίες είχαν λήξει, δεν τις είχαν αγοράσει από κάποιο μαγαζί αλλά τις πήραν από έναν ιδιοκτήτη σκάφους.

Ο εισαγγελέας τούς άσκησε ποινικές διώξεις για κατοχή και χρήση βεγγαλικών και τους παρέπεμψε σε δίκη για τις 13 Μαΐου.

Παράλληλα, διέταξε προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να ερευνηθεί πλήρως η προέλευση και η διαδρομή των φωτοβολίδων.

thetoc.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ