18.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

Κρήτη: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον εργαζόμενο στην Καθαριότητα

Ημερομηνία:

Κρίσιμες θα είναι οι επόμενες ημέρες για τον 56χρονο εργαζόμενο στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου, μετά το ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί, κι ενώ το απορριμματοφόρο έκανε δρομολόγιο στην οδό Κρασαδάκη στην περιοχή του Άη Γιάννη.

Ο 56χρονος υποβλήθηκε σε κρανιεκτομή και αφαίρεση αιματώματος και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ σε καταστολή, με τα επόμενα 24ωρα να εκτιμώνται κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπιτικές προτάσεις

Λουκάνικα χοντρά σπετσοφάι Τα κόβομε μικρά κομμάτια και τα σωτάρομε...

Στην «τσιμπίδα» του Οργανωμένου δύο ακόμα κρητικοί για παράνομες επιδοτήσεις

Δυο ακόμα αγρότες από την Κρήτη παραπέμπονται ενώπιον της...