15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κομπίνα στο Μηχανολογικό στην Κρήτη: Πρόθυμοι να αποκαταστήσουν τη ζημία οι βασικοί εμπλεκόμενοι

Ημερομηνία:

Την πρόθεσή τους να αποκαταστήσουν την οικονομική ζημία που προκλήθηκε στην Περιφέρεια από την κομπίνα στο Μηχανολογικό δήλωσαν ενώπιον της Ανακρίτριας, οι τρεις από τους τέσσερις βασικούς εμπλεκόμενους στην υπόθεση – ο πατέρας και οι δύο γιοι του – που βαρύνονται με κακουργηματικές κατηγορίες.

Οι τρεις ζήτησαν και έλαβαν νέα προθεσμία για να απολογηθούν, στις 21 Δεκεμβρίου.

Εν τω μεταξύ η 30χρονη υπάλληλος του γραφείου διεκπεραίωσης απολογήθηκε σήμερα στην αρμόδια ανακρίτρια και αφέθηκε ελεύθερη με μοναδικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Η 30χρονη αρνήθηκε ότι γνώριζε για την απάτη.

Πάντως αναφορικά με την πρόθεσή τους να αποκαταστήσουν τη ζημία που έχει προκληθεί στην Περιφέρεια Κρήτης, προκειμένου να τύχουν ευεργετικών διατάξεων, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης είναι που θα αποφανθεί επί της προτάσεως αυτής.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ