Κρήτη: Νέοι θάνατοι και αύξηση των νοσηλειών λόγω covid-19

Κανένα σχόλιο

Τρεις νέους θανάτους, που έρχονται να προστεθούν στους έξι, οι οποίοι προηγήθηκαν από τις 25 Μαρτίου και μετά, καταγράφει σήμερα η Κρήτη λόγω του Κορονοϊού. Πρόκειται για έναν άνδρα 55 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο των Χανίων, μία γυναίκα 61 ετών στο Βενιζέλειο και μία 90χρονη στο ΠΑΓΝΗ, ανεβάζοντας τον αριθμό των θανάτων από covid-19 στους 209 από την έναρξη του 2022.

Τις προηγούμενες ημέρες προστέθηκαν άλλοι έξι θάνατοι λόγω κορονοϊού, ανεβάζοντας τον απολογισμό των απωλειών του τετραημέρου στις εννέα. Αναλυτικότερα, καταγράφηκαν χθες, 27 Μαρτίου, δύο ακόμη θάνατοι λόγω κορονοϊού, ενός άνδρα 61 ετών και μιας 87χρονης στο νοσοκομείο Χανίων, στις 26/3 δύο ακόμη γυναικών 91 και 95 ετών στα νοσοκομεία Χανίων και στις 25 Μαρτίου ενός 94χρονου στο νοσοκομείο Χανίων και μιας γυναίκας 91 ετών στο ΠΑΓΝΗ.

Από την αρχή του έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΥΠΕ Κρήτης, έχουν καταλήξει λόγω covis-19, 80 ασθενείς στο νοσοκομείο Χανίων, 68 στο Βενιζέλειο, 33 στο ΠΑΓΝΗ, 11 στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, 9 στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, 6 στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και 2 στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Σητείας.

"Sponsored links"

Στο μεταξύ, τα τελευταία 24ωρα παρουσίασαν σταδιακή αύξηση οι νοσηλείες ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία του νησιού, χωρίς ευτυχώς να ακολουθούν την ίδια πορεία οι νοσηλείες στις ΜΕΘ και οι διασωληνώσεις. Έτσι, από 164 την 25η Μαρτίου, οι ασθενείς με covid-19 αυξήθηκαν στους 176 στις 26 Μαρτίου, έφτασαν στους 195 χθες και σήμερα ανήλθαν στους 201. Από αυτούς 181 είναι στις κλινικές και 20 στις ΜΕΘ, εκ των οποίων οι 13 είναι πιο σοβαρά και έχουν διασωληνωθεί.

Αναλυτικά, ανά νοσοκομείο οι νοσηλείες διαμορφώνονται ως εξής:

-ΠΑΓΝΗ: 62 ασθενείς, 52 στην κλινική covid, 10 στη ΜΕΘ, 8 διασωληνωμένοι.
-Βενιζέλειο: 44 ασθενείς, 40 στην κλινική covid, 4 στη ΜΕΘ, 1 διασωληνωμένος.
-Νοσοκομείο Χανίων: 48 ασθενείς, 45 στην κλινική covid, 3 στη ΜΕΘ, όλοι διασωληνωμένοι.
-Νοσοκομείο Ρεθύμνου: 26 ασθενείς, 24 στην κλινική covid, 2 στη ΜΕΘ, 1 διασωληνωμένος.
-Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου: 7 ασθενείς, 6 στην κλινική covid, 1 στη ΜΕΘ, διασωληνωμένος.
-Νοσοκομείο Σητείας: 4 ασθενείς στην κλινική covid.
-Νοσοκομείο Ιεράπετρας: 3 ασθενείς στην κλινική covid.
-Νοσοκομείο Νεάπολης: 7 ασθενείς στην κλινική covid.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live