Κρήτη: Παρίστανε τον Κιάνου Ριβς και «έφαγε» 150.000 ευρώ από μία γυναίκα

Κανένα σχόλιο

Ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως τη δημοσιότητας, καθώς ένας άνδρας παρίστανε τον Κιάνου Ριβς σε μία 55χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο Κρήτης και της «έφαγε» το – διόλου ευκαταφρόνητο – ποσό των 150.000 ευρώ. Φυσικά, ο απατεώνας συνελήφθη από τις Αρχές, όπως έηγινε γνωστό το Σάββατο (14/01).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr, η γνωριμία του επιτήδειου και επικοινωνία με τη γυναίκα έγινε μέσα στο 2021 μέσω instagram, αφού ο απατεώνας την προσέγγισε παριστάνοντας τον πρωταγωνιστή του «Matrix».

Ως εκ τούτου, καλλιεργώντας κλίμα εμπιστοσύνης με την 55χρονη γυναίκα, ο απατεώνας άρχισε να στήνει τα δίχτυα του λέγοντας της ότι εξαιτίας του φορολογικού συστήματος στις ΗΠΑ, θα έπρεπε να πληρώσει προκαταβολικά τον φόρο για να μπορέσει να εισπράξει την αμοιβή του από τη νέα ταινία που τον έκανε γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό ανά την υφήλιο.

"Sponsored links"

Εν συνεχεία, ο άνδρας που παρίστανε τον Κιάνου Ρίβς έπεισε τη γυναίκα να του δανείσει τα χρήματα που χρειαζόταν για την εφορία, υποσχόμενος ότι θα την ανταμείψει μόλις εισπράξει την αστρονομική αμοιβή του για το νέο «Matrix». Μάλιστα, την προέτρεψε να επικοινωνήσει και με το «δικηγόρο» του για να πειστεί.

Από τον Ιούνιο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, με διάφορες καταθέσεις που έγιναν σε τράπεζες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο απατεώνας τής απέσπασε ούτε λίγο, ούτε πολύ 150.000 ευρώ. Η 55χρονη έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν κατάλαβε την απάτη και κατέφυγε στην Ασφάλεια Ηρακλείου μαζί με τις αποδείξεις από τα εμβάσματα. Αποδείχθηκε, τέλος, ότι στο εν λόγω κύκλωμα εξαπάτησης ήταν άλλα πέντε άτομα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live