17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Κρήτη: Πισώπλατες οι μαχαιριές στα αδέλφια στο γλέντι! Γνωστός από την εμπλοκή του στην επίθεση στους Πακιστανούς ο δράστης

Ημερομηνία:

Μία σύλληψη, ενός 25χρονου Κρητικού, έχει γίνει – σύμφωνα με πληροφορίες – για το μαχαίρωμα των δύο αδελφών στην περιοχή της Πολυθέας του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, στο περιθώριο κρητικού γλεντιού, στο οποίο συμμετείχε πλήθος νεαρού κόσμου.

Ο 25χρονος είναι γνώριμος των διωκτικών αρχών για εμπλοκή του σε επεισόδια, ενώ μάλιστα πέρυσι είχε εμπλακεί σε τρανταχτή υπόθεση στο Οροπέδιο Λασιθίου, με την επίθεση σε βάρος Πακιστανών μαζί με άλλα άτομα.

Τα δύο αδέλφια, 24 και 20 ετών, φέρεται να δέχτηκαν μαχαιριές από τον 25χρονο, για άγνωστο λόγο, με τον μεγαλύτερο αδερφό να έχει δεχτεί δύο πισώπλατες μαχαιριές και το μικρότερο μία μαχαιριά πλαγίως. Ο μικρότερος αδερφός είναι, τελικά, σε πιο σοβαρή κατάσταση και εξετάζεται αν έχει τρωθεί ο πνεύμονας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πλευρά της υπεράσπισης, ο 25χρονος αρνείται ότι μαχαίρωσε τα αδέλφια, ενώ υποστηρίζει ότι και ο ίδιος έχει δεχτεί μαχαιριά. Έχει υποβληθεί, μάλιστα, μήνυση κατ’ αγνώστων ενώ πρόκειται και αυτός να εξεταστεί από γιατρό και ιατροδικαστή.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σε προανακριτικές καταθέσεις επισημαίνεται ότι ο συγκεκριμένος νεαρός, καθόταν σε διαφορετική παρέα από αυτή των δύο αδελφών. Μάλιστα καθόταν σε τραπέζι πολύ κοντά στην πίστα, επιδεικνύοντας – όπως αναφέρεται – προκλητική συμπεριφορά, φέροντας μαχαίρι στην μέση του και παρενοχλώντας κόσμο που ήθελε να χορέψει. Κάποια στιγμή του ζητήθηκε να σταματήσει αυτή την συμπεριφορά, ξεκίνησε ένα λεκτικός καυγάς. Ο καυγάς εξελίχθηκε στο μαχαίρωμα, που θα μπορούσε, όπως δείχνουν τα πράγματα, να έχει τραγική κατάληξη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό

“Συνελήφθη  κατά την αυτόφωρη διαδικασία, σήμερα το πρωί (16.08.2022) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδας ημεδαπός κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της Νομοθεσίας  περί όπλων.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (16.08.2022), σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ανωτέρω ημεδαπός, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης διαπληκτίστηκε με δύο ημεδαπούς και τους προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι).

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδας”.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...