Κρήτη: Πληθαίνουν τα λουκέτα στα σχολεία λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Κανένα σχόλιο

Καθημερινά, νέα λουκέτα μπαίνουν σε τμήματα σχολείων στην Κρήτη λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σήμερα ήταν η δεύτερη μέρα που έπρεπε εκπαιδευτικοί και μαθητές να προσκομίσουν βεβαίωση ότι το τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν ήταν αρνητικό. Τα θετικά αποτελέσματα, κάποια από τα οποία διασταυρώθηκαν και με rapid test, έφεραν νέες αναστολές λειτουργίας.

Έτσι, τα τελευταία 24ωρα έχουμε νέα κλειστά τμήματα στα Λύκειο Ανωγείων, το Νηπιαγωγείο Πύργου, το 5ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου, το 5ο Λύκειο Ηρακλείου (δύο τμήματα), το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, το 2ο ΕΠΑΛ Χανίων και το ΕΝΕΓΥΛ Χανίων που έβαλε όλο λουκέτο.

"Sponsored links"

Σε εξέλιξη είναι οι αποφάσεις για αναστολή λειτουργίας τμημάτων στα 44ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, 10ο Λύκειο, 4ο Γυμνάσιο, 2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου, Γυμνάσιο Ζαρού, Γυμνάσιο Μοιρών και 3ο Λύκειο Ηρακλείου.

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις