Κρήτη: Πρόσκληση ενδιαφέροντος-συμμετοχής στην επιχειρηματική ομάδα αντιπροσώπων στην Ιαπωνία

Κανένα σχόλιο

Με σχετική επιστολή της Διοίκησης της Ένωσης Ευρωπαϊκών Περιφερειών «AREPO» προς τις Περιφέρειες μέλη της και την Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Πρωτογενή τομέα Ειρήνη Χουδετσανάκη-Γιακουμάκη γίνεται γνωστή στους ενδιαφερόμενους η εμπορική επίσκεψη-αποστολή του Επιτρόπου Γεωργίας της Ε.Ε. το Ιούλιο του 2023 στην Ιαπωνία.

Συγκεκριμένα «Ο Επίτροπος Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Wojciechowski πρόκειται να επισκεφθεί την Ιαπωνία από 2-6 Ιουλίου 2023, συνοδευόμενος από ομάδα αντιπροσώπων ευρωπαϊκών οργανώσεων εταιριών / παραγωγών του αγροδιατροφικού τομέα.

Η αποστολή θα συνδυάζει επίσημες συναντήσεις του Επιτρόπου με σχετικούς κυβερνητικούς ομόλογούς τους και προώθηση δραστηριοτήτων στις οποίες θα παρευρεθεί η επιχειρηματική ομάδα αντιπροσώπων. Οι τελευταίες θα περιλαμβάνουν σεμινάρια για τα χαρακτηριστικά των τοπικών αγορών και των τάσεων των καταναλωτών, λιανικό εμπόριο και ευκαιρίες δικτύωσης.

"Sponsored links"

Οι επιχειρηματίες που θα  παρευρεθούν στην αποστολή θα πρέπει να εστιάσουν ιδιαιτέρως, αλλά όχι αποκλειστικώς, στους τομείς του κρέατος (μοσχαρίσιο, χοιρινό και πουλερικών), επεξεργασμένα αγροτικά προϊόντα, γαλακτοκομικά (κυρίως τυριά) κρασί, μπύρα και αναψυκτικά, ελαιόλαδο, φρούτα και λαχανικά.

Ο Επίτροπος θα ήθελε να συμπεριλάβει στις επιχειρηματικές ομάδες αντιπροσώπων εταιρίες από όλα τα κράτη της ΕΕ που κατά προτίμηση αυτές που δεν έχουν συμμετάσχει σε τέτοιου είδους προγράμματα της ΕΕ μέχρι τώρα και που θα μπορούσαν να αποτελέσουν νέα πρόταση στην ιαπωνική αγορά. Θα δοθεί προτεραιότητα για τη συμμετοχή σε αυτήν την επιχειρηματική αποστολή τέτοιων εταιριών, ιδίως μικρομεσαίων επιχειρήσεων με αξιόλογες προοπτικές εξαγωγών.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο ένα άτομο από κάθε εταιρία / οργάνωση θα συμμετέχει επίσημα στην επιχειρηματική ομάδα αντιπροσώπων. Οι υπόλοιποι εκπρόσωποι μπορούν να συνοδεύσουν την ομάδα αλλά ενδέχεται να μην τους επιτραπεί η συμμετοχή σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις σε περίπτωση που το μέγεθος της ομάδας χρειάζεται να περιοριστεί.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρίες/ οργανώσεις καλούνται να συμπληρώσουν την διαδικτυακή φόρμα αίτησης έως την 31 Ιανουαρίου 2023  διαμέσου του κάτωθι συνδέσμου:  https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/6cfef99a-3d60-d26a-4568-1ac79e834137

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν στο σύνδεσμο: https://agriculture.ec.europa.eu/events/agri-food-business-mission-japan-2023-07-02_en

Οποιαδήποτε ερώτηση πρέπει να απευθύνεται στο email: REA-AGRI-EVENTS@ec.europa.eu

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live