16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Κρήτη: Σήμερα οι αποφάσεις για την “τύχη” του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης σε δομή

Ημερομηνία:

Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο Ηρακλείου προκειμένου να αποφανθεί για την προφυλάκιση ή μη του 24χρονου Πακιστανού, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μια ανήλικη και αποπειράθηκε να βιάσει μια ακόμη κοπέλα.

Ο νεαρός είχε απολογηθεί στις 4 Ιουνίου, ωστόσο υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα κι έτσι το θέμα της ποινικής του μεταχείρισης παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Να σημειωθεί ότι σε βάρος του έχει σχηματιστεί και άλλη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που αφορά και πάλι σε ανήλικη.

Ο 24χρονος ισχυρίζεται ότι ουδέποτε άσκησε οποιαδήποτε μορφή βίας στις κοπέλες και μιλάει για ερωτική συνεύρεση με την συναίνεση τους.

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρούσα έρευνα ξεκίνησε ουσιαστικά στις αρχές Απριλίου όταν η ανήλικη σε κατάσταση υπερέντασης εξομολογήθηκε στην διευθύντρια της δομής στην οποία φιλοξενείται ότι ίσως είναι έγκυος, καθώς είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 24χρονο ενώ βρίσκονταν σε φιλικό τους σπίτι. Κατήγγειλε ακόμα στη διευθύντρια ότι ο 24χρονος Πακιστανός είχε αποπειραθεί πριν από μήνες να βιάσει και άλλη μία κοπέλα, ενήλικη, η οποία επίσης στο παρελθόν φιλοξενούνταν στη δομή. Ενημερώθηκε το αρμόδιο γραφείο Ανηλίκων της Ασφάλειας και κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες διερεύνησης της υπόθεσης.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...