Κρήτη: Σε κινητοποιήσεις οι γονείς των μαθητών για τη στελέχωση των σχολείων με νοσηλευτές

Κανένα σχόλιο

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Ηρακλείου διοργανώνει συνάντηση – διαμαρτυρία στον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 13:00, στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με κύριο θέμα “τις εγκληματικές ελλείψεις σε νοσηλευτές στα Γυμνάσια – Λύκεια του Δήμου μας αλλά και τα εν γένει μεγάλα προβλήματα σε ελλείψεις εκπαιδευτικών”, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης .

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ακόμη:

” Αφορμή δίνεται από το σοβαρό περιστατικό μη χορήγησης νοσηλευτικής βοήθειας σε μαθήτρια Γυμνάσιου με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1. Για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε ότι ενώ φυσιολογικά θα έπρεπε να υπάρχει νοσηλευτής σε κάθε σχολική μονάδα , μας πλασάρεται ως κανονικότητα η χορήγηση του μονό σε μαθητές με σοβαρά προβλήματα υγείας και πολύ συχνά δυστυχώς ούτε σε αυτούς ,δείχνοντας μας ακριβώς την επικίνδυνη αδιαφορία που αντιμετωπίζει τα παιδιά μας η πολιτεία, είτε σε επίπεδο Τοπικής Διοίκησης είτε σε επίπεδο Κεντρικού Κράτους .

"Sponsored links"

Καλούμε όλους τους γονείς και τους Συλλόγους Γονέων σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου”.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live