Κρήτη: Σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία την Καθαρά Δευτέρα

Κανένα σχόλιο

Τους 28 oC πλησίασε ο υδράργυρος στην Κρήτη την Καθαρά Δευτέρα ενώ σε πολλές ακόμη περιοχές της χώρας η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 20 oC.

Όπως φαίνεται στον πίνακα που παρουσιάζει τους σταθμούς του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών /meteo.gr που κατέγραψαν τις υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες της Καθαράς Δευτέρας, 27/02, η υψηλότερη αυτών σημειώθηκε στα Μάλια Ηρακλείου και ήταν ίση με 27.6 oC.

Οι υψηλές θερμοκρασίες συνοδεύτηκαν από θυελλώδεις κατά τόπους νοτιάδες που με συνέπεια ορισμένες πτήσεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου να μη γίνουν και να χρειαστεί να αναβληθούν.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live