Κρήτη: Τι συμβαίνει και “ξαφνικά” νοσούν από κορωνοϊό ανεμβολίαστοι γιατροί;

Κανένα σχόλιο

Την ώρα που το ζήτημα του εμβολιασμού των υγειονομικών και οι αναστολές των ανεμβολίαστων περιπλέκουν την κατάσταση στις μονάδες υγείας στην Κρήτη κάποιοι ψίθυροι μεγαλώνουν την ανησυχία για επικίνδυνη ροπή που παίρνουν τα πράγματα.

Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί πολύ απλά μας μετέφεραν μια ιστορία, που ίσως να ξενίσει κάποιους, αλλά να ξέρουν ότι οι υποψίες είναι πραγματικές.
Σκεφτείτε, μας λένε, να έχουμε επικεφαλής ιατρικής υπηρεσίας νοσοκομείου του νησιού, φανατικά κατά του εμβολιασμού και με γνωστή δράση εναντίον του εμβολίου.

"Sponsored links"

Αναγκαστικά βγαίνει σε αναστολή, παρά τις περγαμηνές που λένε ότι έχει στο συγκεκριμένο πόστο.
Παράλληλα με τα παραπάνω, εξελίσσεται ( βάση των υποψιών που έχουν κινηθεί ) και άλλο ένα επεισόδιο: Εργαζόμενος στο ίδιο νοσοκομείο, που έχει βρεθεί

θετικός στον κορωνοϊό και είναι σε καραντίνα, καλείται από άλλο γιατρό (που δεν συνηθίζει να εμφανίζεται και να παίρνει δείγματα), στη δομή υγείας με το αιτιολογικό ότι πρέπει να ληφθεί ξανά δείγμα για ένα ακόμα PCR τεστ (παρά το γεγονός ότι δεν είχε περάσει ούτε εβδομάδα από το προηγούμενο!).

Λαμβάνεται λοιπόν το δείγμα (όλοι μπορούμε να φανταστούμε τα αποτελέσματά του).

Κατά μια…διαβολική σύμπτωση, την επομένη το πρωί γίνεται γνωστή η είδηση ότι νόσησε από κορωνοϊό το πρώτο πρόσωπο της ιστορίας μας!

Και τώρα, αφού έχει πλέον ιστορικό νόσησης μπορεί – μετά το απαιτούμενο διάστημα –  να επιστρέψει στην δουλειά! Τόσο απλά, τόσο καλά!

Άραγε υπάρχει διαδικασία, να τσεκαριστούν περιπτώσεις όπως η συγκεκριμένη και να διασφαλιστεί η εγκυρότητα, να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις αλλά και το εμπλεκόμενο πρόσωπο να αποδείξει ότι δεν κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτή την ιστορία.

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live