Κρήτη: Το Συνδικάτο Γάλακτος δείχνει την αλληλεγγύη του δίνοντας αίμα για τους τραυματίων των Τεμπών

Κανένα σχόλιο

Μετά τους κτηνοτρόφους και οι εργαζόμενοι του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών προχωρούν σε αιμοδοσία για τους τραυματίες των Τεμπών.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν:

Αυτές τις ώρες που το ατύχημα με τα τρένα στα Τέμπη έχουν συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, το Συνδικάτο μας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας. Είναι πολύ σοβαρές οι ανάγκες σε αίμα για την περίθαλψη των τραυματιών του δυστυχήματος. Γι αυτό το λόγο καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου μας να δώσουν αίμα, να δώσουν ζωή. Να αποδείξουμε για ακόμα μια φορά πως οι εργαζόμενοι, ο λαός, δεν είμαστε σαν τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών που θυσιάζουν την ασφάλειά μας γιατί αντιμετωπίζουν σαν περιττό κόστος. Εμείς δίνουμε το αίμα μας και κάνουμε πράξη το σύνθημα «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό»!

"Sponsored links"

Αιμοδοσία ΠΑΓΝΗ:

  • Καθημερινά (στη μονάδα αιμοδοσίας, στο ΠΑΓΝΗ):

8:30-14:00 &16:30-20:00

  • Στην κινητή μονάδα αιμοδοσίας στην πλατεία Ελευθερίας:

Τρίτη-Πέμπτη: 17:00-20:00 &Σάββατο: 10:00-14:00

Αιμοδοσία Βενιζελείου:

  • Καθημερινά (Τμήμα Αιμοδοσίας του Βενιζελείου)

8:30–14:00 &16:30-20:00

  • Σαββατοκύριακο

9:00-13:00

Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιματοκρήτης:

  • Σάββατο 4 Μαρτίου Λότζια 9:30-14:00

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live