17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κρήτη: 17χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από 55χρονο!

Ημερομηνία:

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που αναφερόταν σε ανήλικο κορίτσι ήταν αρκετό ώστε να κινητοποιήσει άμεσα την ΕΛ.ΑΣ στο Λασίθι προκειμένου να ερευνήσει πληροφορία που τελικά έμελλε να καταλήξει σε καταγγελία για βιασμό ανήλικης.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου χειρίζονται με μεγάλη προσοχή υπόθεση που αφορά στην καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης 17χρονης από 55χρονο συγχωριανό της, πριν από περίπου τρεις μήνες.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε στην Αστυνομία δεν μιλούσε για βιασμό.

Ο πολίτης που πήρε τηλέφωνο ανέφερε ότι ανήλικο κορίτσι σύχναζε σε καφενείο που δεν ήταν κατάλληλο για την ηλικία του. Το περιεχόμενο του ανώνυμου τηλεφωνήματος κινητοποίησε άμεσα τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισαν να μεταβούν στο χωριό και στο συγκεκριμένο καφενείο και να αναζητήσουν οι ίδιοι την ανήλικη.

Αστυνομικοί προσέγγισαν την 17χρονη ενώ κάλεσαν και τους γονείς της και με την συνδρομή ψυχολόγου, κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» κάπως την ανήλικη και να τους εμπιστευθεί κάποια πράγματα.

Η 17χρονη φέρεται να περιγράφει τραυματική εμπειρία βιασμού, ωστόσο οι Αρχές προσπαθούν με μεγάλη προσοχή να συνθέσουν βήμα-βήμα, κατάθεση-κατάθεση όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης και να φωτίσουν πλήρως τις συνθήκες υπό τις οποίες ζούσε η 17χρονη.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...