Κρούσμα κορωνοϊού και στο ΜΑΙΧ: “Το Ινστιτούτο τηρεί με σχολαστικότητα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ”

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή του το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων αναφέρεται στα βήματα που έγιναν μετά την καταγραφή κρούσματος σε υπάλληλο του λογιστηρίου:

Μετά την επιβεβαίωση θετικού κρούσματος σε υπάλληλο του λογιστηρίου του ΜΑΙΧ ο οποίος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό έχουμε να δηλώσουμε ότι το Ινστιτούτο τηρεί με σχολαστικότητα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ειδικότερα, οι υπάλληλοι του λογιστηρίου βρίσκονται σε καραντίνα 14 ημερών και ασκούν το δικαίωμα της τηλεργασίας. Άμεσα απολυμάνθηκαν οι χώροι του Ινστιτούτου και έχει προβεί σε τεστ Covid όλο το προσωπικό.

"Sponsored links"

Αύριο Τετάρτη 4/11/20 θα πραγματοποιηθεί επαναληπτικό τέστ στους φοιτητές οι οποίοι έχουν ήδη ελεγχθεί στη χώρα τους 72 ώρες πριν την άφιξή τους. Το Ινστιτούτο θέτει ως μέγιστη προτεραιότητα την υγεία όλων και το εστιατόριο λειτουργεί από το Μάρτιο του 2020 με φαγητό σε μορφή πακέτου. ”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live