Κρ. Αρσένης: Έχουν βαλθεί να μετατρέψουν την Φαλάσαρνα σε γιγάντιο ξενοδοχείο – Αγνοούν καταδικαστικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου

Κανένα σχόλιο

Με ανάρτησή του ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κρήτης κ. Κρίτων Αρσένης επανέρχεται για το ζήτημα της τουριστικής επένδυσης στην παραλία της Φαλάσαρνας ζητώντας εξηγήσεις από τον αρμόδιο Υπουργό για το πώς η Ελλάδα θα αγνοήσει καταδικαστικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και με ποιο τρόπο θα παρακάμψει το Χωροταξικό Πλαισιο της Κρήτης ώστε να προχωρήσει η επένδυση.

Αναφέρει πιο αναλυτικά:

Θυμάστε τη διαβούλευση που συμμετείχαμε τον Αύγουστο για τα Φαλάσαρνα; Έχουν βαλθεί να μετατρέψουν αυτή την μοναδική παραλία στα Χανιά που βρίσκεται εντός περιοχής Νατούρα σε γιγάντιο ξενοδοχείο.

"Sponsored links"

Στο πλαίσιο της γνωστής πολιτικής της κυβέρνησης των αρίστων που μετατρέπει οικοσυστήματα από δημόσια αγαθά σε φιλέτα επενδυτών.
Μαζί με την γνωμοδότηση που έστειλα τον Αύγουστο στην αρμόδια υπηρεσία και επισήμανα την ασυμβατότητα του έργου με το ισχύον Χωροταξικό πλαίσιο, αντίστοιχη αρνητική γνωμοδότηση κατέθεσαν και οι : Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής του υπουργείου Περιβάλλοντος, το τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Χανίων, η επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κισσάμου και το δημοτικό συμβούλιο Κισσάμου.
Κάλεσα τον κ. Σκρέκα στη Βουλή για να μας πει αν εκτός από τους παραπάνω σκοπεύει να αγνοήσει και τις καταδικαστικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που θα έρθουν να προσθέσουν ένα ακόμη δυσβάσταχτο πρόστιμο αλλά και να μας εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζει να παρακάμψει το Χωροταξικό πλαίσιο της Κρήτης το οποίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την προτεινόμενη επένδυση.
Στείλτε μου τις δικές σας καταγγελίες & ερωτήματα και δείτε τη συζήτηση ζωντανά, την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 10πμ: https://parltv.live.grnet.gr/webtv ή αμέσως μετά στο κανάλι μου στο youtube: https://bit.ly/2RHVOtx

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live