Κυβέρνηση για Μητσοτάκη: Δογματικά νεοφιλελεύθερος- Προσκολλημένη στην οικογενειοκρατία η ΝΔ

Κανένα σχόλιο

Απολύτως αρνητική, με αιχμές επιπλέον, ήταν η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης για τονεοκλεγέντα πρόεδρο της ΝΔ και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Για άλλη μια φορά», υπογράμμιζαν χαρακτηριστικά κύκλοι της κυβέρνησης, «επιβεβαιώνεται ότι η συντηρητική παράταξη είναι προσκολλημένη στην οικογενειοκρατία. Ακόμη, παρά τα όσα επαγγέλλεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ανανέωση και νέα αρχή, ο ίδιος είναι προσκολλημένος στο νεοφιλελεύθερο δόγμα, το οποίο έχει επανειλημμένα αποδοκιμαστεί από τον ελληνικό λαό», ήταν το σχόλιο των ίδιων κύκλων που δεν παρέλειψαν εν κατακλείδι να αναφερθούν και στη στήριξη από την (ακρο)δεξιά πτέρυγα του κόμματος, καθώς «με ενδιαφέρον» θα αναμείνουν να δουν, όπως αναφέρουν, «πώς θα χειριστεί ακροδεξιά στηρίγματα, χωρίς τα οποία δεν θα είχε καταφέρει να εκλεγεί».

Η συνάντηση Τσίπρα -Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα, το πιθανότερο δε αύριο.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις