17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Κυνικός ο δολοφόνος της Ανδραβίδας: “Βοήθησε με να πέσω στα μαλακά”

Ημερομηνία:

Απίστευτος είναι ο  κυνισμός του δράστη στην Ανδραβίδα που σκότωσε μία ολόκληρη οικογένεια επειδή δεν του πλήρωναν το ενοίκιο.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στο φως πληροφορίες που φανερώνουν το θράσος και τον κυνισμό του μακελάρη.

Αρχικά, ενοχλήθηκε που οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 15.000 ευρώ στο σπίτι του. «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε σε εμβρόντητο αξιωματικό. Η έγνοιά του ήταν τα λεφτά.

Ακολούθησε η δεύτερη πρόκληση. Απευθυνόμενος στον ίδιο αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά». Με άλλα λόγια, προσπερνούσε κυνικά το απίστευτο κακό που είχε προκαλέσει με τέσσερις φόνους και κοίταζε το τομάρι του…

Να σημειωθεί ότι ο 60χρονος θα απολογηθεί σήμερα για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα. 

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής οδηγήθηκε στα δικαστήρια Αμαλιάδας για να απολογηθεί. Ο 60χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι σήμερα για την απολογία του. Κατά την άφιξη του ιδιοκτήτη του σπιτιού που έμενε η οικογένεια στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο που μαζεύτηκε στο σημείο, ενώ όταν βγήκε από το αμάξι, κάποιοι του φώναξαν: «Γιατί τα παιδιά;».

«Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», φέρεται να είπε αστυνομικούς που διεξήγαγαν την ανάκριση. Ο 60χρονος, κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ