19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν ουσιαστικά στο τέλος της τετραετίας, την άνοιξη – Πού θα είναι υποψήφιος

Ημερομηνία:

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε το Σάββατο (14/01) πως στις προσεχείς εθνικές εκλογές θα είναι υποψήφιος στον Νομό Έβρου για «συμβολικούς λόγους», όπως επεσήμανε.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σε περιφερειακά ΜΜΕ από την Αλεξανδρούπολη, ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολικούς. Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προκλήσεων και των αναπτυξιακών προκλήσεων».

Ακόμα, ο ίδιος είπε πως οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη, προσθέτοντας: «Ουσιαστικά θα γίνουν σε χρονικό σημείο που πρακτικά θα έχουμε εξαντλήσει την τετραετία. Πολλοί είναι αυτοί που πίστευαν ότι θα ενδώσουμε στον δημοσκοπικό πειρασμό. Το διέψευδα κατηγορηματικά. Πλέον, νομίζω μας πιστεύετε όταν μιλάμε για εξάντληση της τετραετίας. Ουδέποτε επιδίωξα το τοξικό κλίμα».

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: «Οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για πόλωση και την ένταση, που παραπέμπουν σε εποχές μνημονίων. Εμείς θα μιλάμε γι’ αυτά που έχουμε κάνει και αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Η αντιπολίτευση προσφεύγει στην τοξικότητα, μου κάνει εντύπωση η πλήρης ένδεια προτάσεων για το μέλλον της χώρας. Αυτό θα αναδειχτεί και θα το αναγνωρίσουν οι πολίτες. Έχουμε 3,5 χρόνια κυβερνητικής θητείας, έχουμε αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα μεγάλες κρίσεις και έχουμε υλοποιήσει το προεκλογικό μας σχέδιο».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...