Κυρ. Βελόπουλος: «Απροθυμία για την προώθηση της ένταξης της νήσου Σπιναλόγκα στην Κρήτη στα μνημεία παγκόσμιας ομορφιάς της UNESCO»

Κανένα σχόλιο

Ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κατέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, αναφορικά με την διαφαινόμενη απροθυμία για την προώθηση της ένταξης της νήσου Σπιναλόγκα στα μνημεία παγκόσμιας ομορφιάς της UNESCO.

Η ερώτηση

Κυρία Υπουργέ,

"Sponsored links"

Στην Κρήτη και ιδιαίτερα στο νομό Λασιθίου έχει προκληθεί αναστάτωση από δηλώσεις σας, τις οποίες αναπαρήγαγε συγκεκριμένη ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο, στο περιεχόμενο των οποίων γίνεται φανερό ότι δεν επιθυμείτε την ένταξη της περιβόητης νήσου Σπιναλόγκα στα μνημεία παγκόσμιας ομορφιάς της UNESCO. Ως εκ τούτου, προκύπτει το εύλογο ερώτημα σχετικά με τους λόγους για τους οποίους δεν είναι επιθυμητή η ένταξη της ως άνω τόσο εμβληματικής νήσου στα μνημεία παγκόσμιας ομορφιάς της UNESCO, καθώς, αποτέλεσε, επί πολλά έτη, έναν ιδιότυπο χώρο υγειονομικού ασύλου απομόνωσης για τους μολυσμένους από την κάποτε ανίατη λέπρα Έλληνες, όπου αναπτύχθηκε και άκμασε μια ιδιότυπη μορφή κοινωνικοποίησης των αποκλεισμένων στο έδαφός της νοσούντων.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται η κ. Υπουργός:

Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν επιθυμείτε να αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για την ένταξη της νήσου Σπιναλόγκα στην Κρήτη στα μνημεία παγκόσμιας ομορφιάς της UNESCO;

Ο ερωτών βουλευτής ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live