21.8 C
Chania
Τρίτη, 28 Απριλίου, 2026

Κωνσταντοπούλου: Μιλάει για εμένα ο κ. Τσίπρας… | Βίντεο

Ημερομηνία:

Νέο τρόπο επικοινωνίας υιοθετεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου με βίντεο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook και τον εγκαινιάζει με μια σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» αφού ενημερώνει ότι «έτσι θα μιλάμε από δω και πέρα», «στολίζει» τον Αλέξη Τσίπρα και καλεί το κοινό να καταθέσει τη δική του άποψη.

Μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα «υπάλληλο των δανειστών», τον κατηγορεί για «εξυπηρετήσεις φίλων και συγγενικών του προσώπων στο Δημόσιο» και αποκαλεί την κυβέρνηση μία «εγκληματική κυβέρνηση που ταυτίζει την Αριστερά και τους αγώνες της με την ρεμούλα, τον οπορτουνισμό, την απατεωνιά και την κομπίνα».

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Δούρειος Ίππος» το ωράριο των καταστημάτων της Δημοτικής Αγοράς

Του Νίκου Βουρλάκη * Την Τετάρτη τίθεται προς ψήφιση στο...

Η ΠΑΝΕΤΑΙΚ Α.Ε. εντάσσεται στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες

Η ΠΑΝΕΤΑΙΚ Α.Ε. εντάσσεται ως συνδεδεμένο μέλος στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες, ενισχύοντας τη στρατηγική για την προστασία και ανάδειξη της Λίμνης Αγυιάς και του Υδροηλεκτρικού Σταθμού ΜΥΗΣ στα Χανιά.

Π. Πολάκης: «280 εκατομμύρια ευρώ ξεκοκαλίστηκαν στα ΕΛΤΑ με απευθείας αναθέσεις»

Ο Παύλος Πολάκης άσκησε σφοδρή κριτική στην Επιτροπή Θεσμών για τα ΕΛΤΑ, καταγγέλλοντας απευθείας αναθέσεις 280 εκατ. ευρώ και συμβάσεις με Onex και Πάτση.

«Ain’t a woman?»: Θεατρικό δρώμενο για 8 γυναίκες που άλλαξαν την ιστορία στα Χανιά

Θεατρικό δρώμενο «Ain't a woman?» για 8 γυναίκες που άλλαξαν την ιστορία, στις 6 Μαΐου 2026 στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στα Χανιά. Ελεύθερη είσοδος.