Χανιά: Κόκκινα τριαντάφυλλα και θεραπείες ομορφιάς στις κυρίες των ΚΑΠΗ για την Ημέρα της Γυναίκας | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) της Νέας Χώρας, επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, μαζί με τον Πρόεδρο του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων, Στέλιο Βαλυράκη για μία ξεχωριστή δράση φροντίδας και ομορφιάς, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Χανίων και ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., βρέθηκαν στο Κέντρο και προσέφεραν κόκκινα τριαντάφυλλα στις όμορφες κυρίες, λόγω της ημέρας, ενώστη συνέχεια οι εορτάζουσες δέχτηκαν ολοκληρωμένες συνεδρίες περιποίησης-ομορφιάς, από τα ικανά χέρια των σπουδαστών των τμημάτων Κομμωτικής και Αισθητικής του 2ου ΕΠΑ.Λ. Χανίων.Παράλληλα, το προσωπικό του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., παρείχε ένα μικρό κέρασμα στους παρευρισκόμενους.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης υπογράμμισε πως: «Είναι μία εξαιρετική πρωτοβουλία του προσωπικού και Προέδρουτου Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Στέλιου Βαλυράκη, για να προσφέρουμε χαρά στους ανθρώπους και κυρίως τις γυναίκες της τρίτης ηλικίας, όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων, με μία περιποίηση στην πράξη. Δηλαδή, με τη βοήθεια των σπουδαστών των τμημάτων Κομμωτικής και Αισθητικής, του 2ου ΕΠΑΛ Χανίων, με μοντέλα τους αυτές τις εξαιρετικές κυρίες,προσφέραμε ομορφιά αλλά κυρίως χαρά. Η δράση θα συνεχιστεί και σε όλα τα υπόλοιπα ΚΑΠΗ και ενδεχομένως και στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων. Αυτές οι απλές καθημερινές κινήσεις έχουν την αξία τους, ιδιαίτερα στο βαρύ κλίμα των ημερών, για να μπορέσουμε λίγο και με περισσότερη αισιοδοξία να ξαναβρούμε σιγά-σιγάτο χαμόγελό μας».

"Sponsored links"

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Στέλιος Βαλυράκης τόνισε πως: «Η Ημέρα της Γυναίκας είναι μία ξεχωριστή ημέρα, για να τιμήσουμε όλες τις γυναίκες του κόσμου για την προσφορά τους στην οικογένεια, στην κοινωνία, στον Πολιτισμό αλλά και σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Όπως είναι γνωστό καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας και σε όλους τους πολιτισμούς του κόσμου, το κόκκινο τριαντάφυλλο που προσφέρουμε σήμερα, συμβολίζει τη βαθιά και αληθινή αγάπη. Εύχομαι λοιπόν, αληθινή αγάπη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου από τους ανθρώπους που τις περιβάλλουν».

Η δράση που διοργανώνεται από τον ΔημοτικόΟργανισμόΚοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας(Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων, πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη (7/3) και αύριο Τετάρτη (8/3) σε όλα τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Χανίων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live