κ. Καλογερή, το πρόβλημα είναι ο “τρόπος”, όχι ότι ήθελαν να τιμήσουν τους “γενναίους” ναζί; Πόσο θέλετε να μας τρελάνετε;

Κανένα σχόλιο

Σε αυτό τον τόπο οι αρχές ή έχουν τρελαθεί ή …δεν ξέρουμε κι εμείς τι να πούμε.

Μα είναι δήλωση αυτή που έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανιων κ. Νίκος Καλογερής σχετικά με την πρόθεση της οργάνωσης “Ευρωπαίοι Αλεξιπτωτιστές” να τιμήσουν με πτώσεις από αλεξίπτωτο τους “γενναίους” – κατ’ αυτούς – ναζί αλεξιπτωτιστές;

Είπε ο κ. Καλογερής ότι “δε θα αφήσουμε να γίνει και μάλιστα με αυτό τον τρόπο”, λές και ο τρόπος που γίνεται είναι το πρόβλημα.

"Sponsored links"

Δηλαδή, αν ο τρόπος ήταν διαφορετικός θα ήταν εντάξει, κ. Καλογερή;

Μάλλον ναι. Αφού όπως λέει:

“Θα μπορούσε να γίνει σαν άλλη μία τιμητική εκδήλωση για τα 80 χρόνια της Μάχης της Κρήτης, να γίνει κι ένα σόου που να συμμετέχουν και οι Ευρωπαίοι Αλεξιπτωτιστές, ενωμένοι πια μετά από τόσα χρόνια, αλλά όχι προς τιμή των ανθρώπων αυτών”

Γιατί όχι; Σύμφωνα με τον κ. Καλογερη το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν ακόμα ζωντανοί που έζησαν τη Μάχη της Κρήτης αφού όπως διαπιστώνει:

“Τα 80 χρονια δεν είναι τόσα πολλά τελικά γιατί ζούνε ακόμα άνθρωποι. Παιδιά σε πολύ μικρή ηλικία έχουν ζήσει τα γεγονοτα”

Δηλαδή, αν πεθάνουν, ολα εντάξει κ. Αντιπεριφερειάρχα;

Ε άντε να μας αδειάσουν τον δρόμο να μπορούμε να τιμούμε και τους ναζι!

Μήπως να πεθάνει μαζί τους και η ιστορική μνήμη για τα εγκλήματα που έγιναν, μήπως έτσι να ξεχάσουμε κιόλας ότι ήταν εισβολή κι όλοι μαζί, φασίστες και “ιθαγενείς” να γιορτάζουμε με πτώσεις από αλεξίπτωτα;

Είναι δυνατόν τέτοιες δηλώσεις να γίνονται από την κορυφαία αρχή του νομού; Πάτε καλά κ. Καλογερή;

"Sponsored links"

Ντροπή και πάλι ντροπή!

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις