14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

κ. Μητσοτάκη, κυβερνάς για να λύνεις προβλήματα, όχι για να λες ότι και οι προηγούμενοι τα έκαναν λάθος

Ημερομηνία:

Ευθυνοφοβίας το ανάγνωσμα, από τον πρωθυπουργό που επί χρόνια κούναγε το δάκτυλο στους Έλληνες πολίτες καλώντας τους να αναλάβουν την ατομική ευθύνη.

Μετά το ρίξιμο της ευθύνης στον σταθμάρχη, τώρα απλώνει την ευθύνη σε όλους, σε διάστημα 20ετίας, λες και όταν εκλέγει ο λαός μια κυβέρνηση, δεν την εκλέγει για να λύσει τα προβλήματα που άφησαν άλυτα οι προηγούμενοι ή λες και κυβερνά μαζί με όλους αυτούς που είχαν προηγηθεί αυτού.

Όχι κ. Μητσοτάκη! Εσείς και μόνο εσείς και η κυβέρνησή σας έχετε όλη την ευθύνη για το έγκλημα στα Τέμπη, και αυτά τα επικοινωνιακά κουτοπόνηρα μόνο ζημιά κάνουν σε εσάς, στο κόμμα και στην κυβέρνησή σας αλλά πρωτίστως στη χώρα.

Έχετε ευθύνη γιατί γνωρίζατε (εδώ και 20 χρόνια όπως λέτε κι ο ίδιος) και δεν κάνατε τίποτα. Όχι μόνο δεν κάνατε τίποτα αλλά μέσω του Υπουργού Μεταφορών κ. Αχιλλέα Καραμανλή δηλώνατε ότι είναι ντροπή που η αντιπολίτευση θέτει ζητήματα ασφαλείας στους σιδηροδρόμους.

Ντροπή είναι που δεν αναλαμβάνετε την ευθύνη! Ντροπή είναι ότι ο Υπουργός σας παραιτήθηκε μεν, εν γνώση του δε ότι σε ένα μήνα πάμε σε εκλογές! Εκλογές που θα είναι κανονικά υποψήφιος, λες και δεν είχαμε 57 νεκρούς!

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...