13.8 C
Chania
Saturday, December 20, 2025

“Λάθος απόφαση”: Ενάντια στην απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος Περιφέρειας Κρήτης για τα Φαλάσαρνα ο Παύλος Πολάκης

Ημερομηνία:

Με ανάρτησή του ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης πήρε θέση για την επένδυση στα Φαλάσαρνα αλλά και για την θετική απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος Περιφέρειας Κρήτης.

Αναφέρει ο Χανιώτης βουλευτής:

ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!

Δεν πρέπει να γίνει αυτη η «επένδυση» στην παραλία στα Φαλάσαρνα!!!

Η καταστροφή μεγάλου μέρους της παραλίας ,η ιδιοποίηση της παραλίας από το ξενοδοχείο δεν είναι «ανάπτυξη»!!

Ούτε εκει ούτε σε Ελαφονήσι,Μπάλο που ανοιγει ο δρόμος αν προχωρήσει στα Φαλάσαρνα !

Συγχαρητηρια στους περιφερειακούς συμβούλους που καταψήφισαν,συγχαρητήρια στο Δημοτικο Συμβούλιο Κισσαμου για τη στάση του!

Υπενθυμίζουμε ότι υπέρ της απόφαση του Δήμου Κισσάμου που τάχθηκε ενάντια στην πραγματοποίηση της επένδυσης με τους όρους που θέτει η εταιρεία τάχθηκε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανούσος Βολουδάκης.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ντόμινο εξελίξεων – Στο στόχαστρο των Αρχών εκατοντάδες άτομα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες Αρχών σε διάφορες περιοχές...

ΟΗΕ: “Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού”

Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού, όπως...

Στη δημοσιότητα βγαίνουν τα αρχεία Έπσταϊν μετά από πολύμηνη καθυστέρηση της κυβέρνησης Τραμπ

Σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, αναμένεται η δημοσίευση των πολυαναμενόμενων αρχείων...