19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Λίγες μέρες πριν τις κάλπες: Σήμερα ομιλία Φώφης Γεννηματά στο Ηράκλειο, αύριο ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος

Ημερομηνία:

Η Κρήτη βρίσκεται για άλλη μία προεκλογική περίοδο στο επίκεντρο της μάχης που δίνουν τα κόμματα. Αυτή τη φορά για ένα επιπλέον λόγο επειδή τέσσερις πολιτικοί αρχηγοί επέλεξαν να είναι υποψήφιοι στην Κρήτη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος είναι υποψήφιοι στο Ηράκλειο ενώ ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης είναι υποψήφιος στα Χανιά.

Έτσι, τις τελευταίες ημέρες οι περιοδείες των πολιτικών αρχηγών και οι ομιλίες τους στην Κρήτη πληθαίνουν.

Χθες, την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση πραγματοποίησε στα Λιοντάρια το ΚΚΕ, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. Ο κ. Κουτσούμπας ζήτησε να ενισχυθεί το ΚΚΕ, ως η μόνη, όπως είπε, δύναμη που στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και η μόνη δύναμη που αντιπαλεύει το μνημόνιο. Κάλεσε το λαό να μην υποκύψει σε πλαστά διλήμματα, ενώ σημείωσε πως την επομένη των εκλογών η πολιτική που θα εφαρμοστεί θα είναι αυτή των μνημονίων, όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει.

Σήμερα, η κ. Γεννηματά, θα ολοκληρώσει την περιοδεία της στην Κρήτη με ομιλία στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ στο Ηράκλειο. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7.30 μμ στον κινηματογράφο “Αστόρια”.

Αύριο, σειρά θα πάρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος θα μιλήσει στις 19.30 στην Πλατεία Ελευθερίας.

Την ίδια ημέρα και αμέσως μετά από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στις 21:00 το βράδυ στην αίθουσα Ανδρόγεω θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του Πάνου Καμμένου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκλήρωση του πρώτου Φωτοβολταϊκού 500kW της Παγκρήτιας Ενεργειακής Κοινότητας από την ΑΕΝΑΟΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του πρώτου Φωτοβολταϊκού Πάρκου 500kW της...

Πρώτη συνάντηση της «Παγκρήτιας Δικτύωσης για το Περιβάλλον» στο Πάνορμο Ρεθύμνου

Αρχές Μάρτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη δια ζώσης συνάντηση της...